Påfyllning Brelil Numéro Crema Ristrutturande all’Avena

||||| 0 Gilla! |||||

Brelil är italiensk märke med hårvårdsprodukter mest känd för sina “flytande kristaller” Brelil Numero Cristalli Liquidi – kanske en av de första anti-frizz hårolja för slitna toppar på marknaden.  Brelil Numéro Crema Ristrutturande all’Avena är deras absolut bästsäljare tack vare ett bra betyg i jämförelse pris/kvalitet. Man får 1000 ml av hår inpackningen för knappt 100 spänn.

It deeply nouishes the sensitive parts of the hair giving it volume and shine without weighing it down. The Oats extract contained in the formula, makes the capillary structure stronger and more elastic, restoring natural beauty to the hair.

Den ser ut som hemmagjord vaniljkräm  och luktar jätte söt. Jag kommer att hårdtesta den nu.

Mer kan ni läsa här.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: