Lush bubbelbit MMM..marshmallows

||||| 0 Gilla! |||||

Folket delas i två kategorier – de som älskar Lush och de som hatar den. Jag har inte bestämt mig än…

Jag har alltid tyckt att Lush är väl lite för dyrt. En bubbelbit för 49-69 kr/st d.v.s. en gångs grej..? men om det är värt det??

Jag köpte min bubbelbit MMM…Marschmallows på julrean med 50% rabatt och detta var en chans att testa nya saker.

 Källan

Vad Lush säger: Vårt badskum ger ett tjockt lager av väldoftande bubblor utan konserveringsmedel och de behöver bara minimalt med förpackning. Men det bästa är nog att Lushs bubbelbitar är som små personligheter med olika egenskaper och utseende. Fulla med eteriska oljor och mjukgörande Bikarbonat som ger dig ett bad fullt med bubblor på naturlig väg.

Vad jag tycker: Bubblor? Ett tjockt lager?? Nej och nej. Det luktade visst gott med sockervadd, och vatten i badkaret blev rosa, ja. Men inget mer. .. Ingen upplevelse, ingen estetiskt nöje… Ett stort besvikelse.

Betyg: 1/5

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: