Recension: Avalon Organics Facial Cleansing Gel

||||| 0 Gilla! |||||

Eftersom min favorit ansiktsrengöring tog slut, så tar jag fram redan öppnade flaskan av Avalon Organics Facial Cleansing Gel med lavendel för fet/känslig hud som jag köpte på Iherb.com

Jag hittade den på sajten när jag letade efter lavendel doft. Den dök upp och jag klickade den hem. Nu återstår det bara en fjärde del av hela flaskan, eftersom jag gillade den i somras.

Avalon Organics Facial Cleansing Gel med lavendel för fet/känslig hud har en mild doft av lavendel, inget för starkt eller för svagt. Ansiktsrengöringen torkat inte ut och biter jätte bra på smink. Jag gillar verkligen en pump flaska, det är lätt att dosera gel rengöringen. Man känner att konsistensen är inte lika “lyxigt”, men mycket bättre om man jämför den med andra organiska produkter.

Innehållsförteckning:

Organic lavandula angustifolia (lavender), chamomilla recutita (chamomile) and camellia sinensis (white tea) extracts (aqueous), organic arnica montana extract, cocamidopropyl betaine, disodium oleamido succinate, sodium cocoyl glutamate, sodium cocoyl isethionate, vegetable glycerin, organic aloe barbadensis, glycereth-7 cocoate, citric acid, phospholipids, panthenol (pro-vitamin B5), sodium PCA, allantoin, dipotassium glycyrrhizinate (licorice root), organic borago officinalis (borage) and linum usitatissimum (flax) oils, phenoxyethanol, rosa canina (rose hip) oil, benzyl alcohol, organic lavandula angustifolia (lavender) oil and other essential oils.

I helhet så är den en mycket bra rengöring, man får det mesta för pengarna! Jag skulle nog köpa den en gång till i framtiden eller något annat från Avalon Organics. För att ärligt talat, man kan ibland köpa verkligen skräp från Iherb .

Ni kan köpa den här för bara $8.11/200 ml. Vill ni få 5$ rabatt vid flrsta beställningen, använd koden MAF012.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: