Recension: Avene Cleanance Anti-shine purifying lotion 2

||||| 0 Gilla! |||||

Jag letar ständigt efter bra produkter för min fet hy med stora porer och efter har läst många recensioner gick jag och köpte Avène Cleanance Anti-shine purifying lotion för blandat/fet och känslig hy. Den innehåller speciella aktiva ämne som rengör och puder som T-zon matt. Det betyder att man måste skaka på flaskan innan användning.

Jag blev såld att den innehåller Avène thermal vatten och att tillverkaren lovar att göra huden matt.

Avène Cleanance Anti-shine purifying lotion  doftar jätte milt blommigt, vilket är ett stor plus för mig, och man känner inte alkohol i den. Om jag inte hade läst vad den innehåller skulle jag inte ens märka att det finns  alkohol, eftersom ansiktsvatten är väldigt skönt! Det skulle absolut passa till känslig hud!

Den gör faktiskt huden matt för några timmar men… så länge man inte lägger på dagkräm. Hur kan man säga då? Att den inte gör sitt jobb eller?

Ibland tyckte jag att den gjorde mina porer mindre, ibland såg jag ingen effekt alls.  Min omdöme är halvvägs till betygssättning, men flaskan tog slut.

Jag kommer nog inte köpa den igen och jag blev besviken på Avène produkter…

Pris: 189 kr/200ml

Betyg: 3/5

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

2 thoughts on “Recension: Avene Cleanance Anti-shine purifying lotion

  1. Pingback: Stor besvikelse Yves Saint Laurent Hydra Feel: BeautyLana

  2. Pingback: Recension: Decleor Aroma Cleanse Lotion Matifiant: BeautyLana

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: