Glossy Box december recension! 3

||||| 0 Gilla! |||||

I december fick jag den första Glossy Box. Jag var mycket nöjd med alla produkter och här kommer lite recensioner.

Moroccan Oil för alla hårtyper och Moroccan Oil light för fint eller ljust färgat hår.  Båda oljor luktar sött och påminner mig om någon herrdoft .  Jag har inte märkt så stor skillnad mellan två olika former. Den enda är vad jag tycker att “light” versionen glider in i håret snabbare och lättare. Resultatet blir frizz-fria toppar som är inte lika torra som innan. En bra hårolja som jag troligen kommer köpa i just light versionen i fullstorlek. 

Lyxsit Organic Care Revitalize facial Cream och Lyxsit Organic Care Balance Facial Wash har jag använt i 5 dagar. Det var många som klagade på doften, men jag gillade den! Den luktar som min Clarins lotus nattolja, örtigt och spa-aktigt. Ansiktstvätt är lerbaserat men är helt annorlunda som andra lerrengoningar jag har testat – den torkar inte alls huden! Den tar bort även foundation bra! MEN…efter 5 dagar jag fick många finnar i hela ansikte, som jag brukar inte ha annars! Jag slutade att använda den och kommer absolut inte köpa fullstorlek!

L’occitane Karite 15% Shear Dry skin Foot Cream och Hand Creme. Bra feta krämer! Fotkrämen luktar lavendel och handkrämen har nivea-typ doft. Kanske ska jag köpa handkrämen i fullstorlek att ha hemma. 

Moon Vemom lip plumper, detta kom i full storlek. Färgen var amazing! Detta är någon romantisk upplevelse  MEN efter cirka en minut så började det att svida som om man får salt på såren! Eteriska oljor som är tänkta att göra våra läppar fullare gör enormt ont! Jag var tvungen att ta bort den och svullnaden försvann efter 20 minuter… Jag skulle absolut inte rekommendera den! Bra att man fick ett prov annars kan man vara riktigt besviken att betala 175 kronor för den…

Cloé Eau de Parfum är inte riktigt min doft, men den passar till vardagen. Jag skulle tänka mig att ha den på mig på viktiga möte. Diskret och rent! Jag ska nöja mig med 5 ml.

Första lådan var en succé tycker jag! God försättning, Glossy Box!

Om ni vill prenumerera på Glossy Box för 139 kronor/månad så gör ni det här.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

3 thoughts on “Glossy Box december recension!

  1. Pingback: Recension: Macadamia Natural Oil Healing Oil Treatment: BeautyLana

  2. Pingback: När det är som kallast ute…. den bästa handkrämen??: BeautyLana

  3. Pingback: Burberry Body presentask är miiiiiiinn!: BeautyLana

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: