Vichy Normaderm Purifying Cleansing Gel – en räddare för problem hy! 4

||||| 0 Gilla! |||||

Är du trött på finnar, oljig t-zon och är inte alls nöjd med din feta hud? Då är det ett rätt produkt för dig!

Jag har överexfolierat min hud en gång för länge sedan, och visste inte hur är det möjligt att ha en normal ansikte igen. Vichy Normaderm serien, som säljs endast på apotek, räddade mig!

Även om jag tycker att hela serien är lite för “hård” mot fet hy (ansiktsvatten innehåller alkohol), så är det en bra serie! Det är viktigt att använda den klokt! Man ska inte ha alla tre produkter samtidigt i bruk.

Vichy Normaderm Purifying Cleansing Gel har jag alltid i bruk, speciellt när man får finnar. Två dagar av användning och dem är borta, så bra är den! Och dessutom älskar jag hur det luktar! Den löddrar inte så mycket, men rengör bra! Jag har en mini-flaska i min träningsväska och använder den mest efter träningen – bästa rengöring!

Jag passade på att köpa 400ml för priset av 250 ml, och det ska räcka länge!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

4 thoughts on “Vichy Normaderm Purifying Cleansing Gel – en räddare för problem hy!

  1. Pingback: Recension: Vichy Purete Thermale Soothing Eye MakeUp Remover for Sensitive Eyes: BeautyLana

  2. Pingback: Vichy Normateint Foundation till fet hy: BeautyLana

  3. Pingback: Recension Vichy Normaderm Miccelar Solution för problem hy: BeautyLana

  4. Pingback: Mars favoriter 2013 ← BeautyLana

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: