Sugen på kokos eller I Love… coconut&cream 1

||||| 0 Gilla! |||||

Ibland känner jag hur sugen jag blir att köpa något kokos-luktande till mitt badrum…Sist tänkte jag om en kroppsmör eller en kropplotion . Men nu såg jag ett nytt märke på Kicks – nämligen heter den I love… och sedan  står den doft-serie. Det finns coconut & cream, mango & papaya, raspberry & blackberry, strawberries & milkshake, vanilla & ice cream, blueberry & smoothie, och den nya tropical paradise. Mer info här.

I varje doft-serie ingår: body butter, shower smoothie (som är faktiskt ett dusch-skrubb med små rivande partiklar; men inte den smoothie som man brukar köpa på 7-Eleven ), bubble bath, lip balm och i vissa även lappgläns. 

Just nu hittar man bara dusch-skrubb (200ml) och bubble bath (500 ml) på Kicks./ 69 kr styck.

Det är en av favorit märke i Stor Britanien, som slår även Soap & Glory med sina dofter.

Väl, flaskan påminner mig om Philosophy’s produkter  – vad tycker ni?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

One comment on “Sugen på kokos eller I Love… coconut&cream

  1. Pingback: BeautyLana » Vattenmelon kroppslotion I love…Watermelon

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: