Nyklippt! 4

||||| 0 Gilla! |||||

Jag har långt, slingat och ganska torr hår med slitna toppar. När jag märker hur slitna de är, då vet jag att det är daggs att klippa mig. Att vara rädd om sitt hår är inget fel och det är alltid smärtsamt om en frisör klipper ditt hår fel.

Men idag är jag glad efter att ha varit för första gången hos CupCake. De fick jätte bra betyg hos reco.se och jag blev inte besviken.

Vad hade jag innan:

Och efter att Jenny klippte mig :

Tycker ni att det var blev fint?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

4 thoughts on “Nyklippt!

 1. Reply P'ssion Emelie Aug 13,2011 11:38 am

  Fruktansvärt fint! Ditt hår är underbart, likaså färgen! :)

 2. Pingback: En rejäl schampo påfyllning – L’oreal Serie Expert Age Desinforce: BeautyLana

 3. Reply Linda Apr 11,2012 10:46 pm

  Men gud människa, vilket otroligt vackert hår du har!! Som värsta schamporeklamen ju, så galet fint!!
  Jag ramlade in här efter googling på loreal professionals absolut repair produkter. Jag har precis börjat använda schampot, balsamet, och inpackningen. Älskar det!! Mitt hår ser ut ungefär som på din förebild (observera FÖREbilden, definitivt inte som på efterbilden haha). Mitt är nog något kortare kanske och lite mörkare bara.
  Fick du denna ljusa färg efter endast ett besök hos frissan? Gjorde dom en avfärgning då eller hur blev det så ljust så snabbt?
  Jag vill ha ljusare, inte blont men ljusbrunt kanske. Men det verkar ju krävas femtioelva frisörbesök och slingor för att få till det, och lika många hundralappar..
  Sist avfärgade en frissa mitt hår, men sen lade hon i en färg som var minst lika mörk som den jag hade innan avfärgningen.. När jag uttryckligen bad om ljuuusare hår flera ggr. Suck. Man blir lite matt. Och fattig!! Haha.
  Men jag varken vågar eller vill färga själv så det blir väl att uppsöka en annan salong. Just därför blev jag så nyfiken på hur ni gjorde för att få detta resultat på efterbilden. Jag ska ju inte ens bli i närheten så ljus (men det är en skitsnygg färg som jag gärna hade haft om jag skulle vilja bli blond!!) så NÅN förändring borde väl dessa frissor kunna göra..

  Ska fortsätta läsa din blogg om du skriver fortfarande (kollade aldrig datumet på inlägget), helt i min smak :)

  Ha en mysig dag,
  Kram
  Linda

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: