Lykobox Jul-edition box

||||| 0 Gilla! |||||

Intro. Jag har ett överflöde av produkter hemma. Min sambo tycker att det är för mycket och jag fick lova att säga upp min Lookfantastic prenumeration. :( Sanningen är – jag mår bra av ha många produkter, att ha lådor fyllda med små reseförpackningar. Det är alltid kul.

Lykobox är inget nytt för mig. Jag har beställt flera boxar, vissa var jag mindre nöjd än med dem andra, men just en Jul box, en begränsad utgåva, väckte min uppmärksamhet. Dessutom, endast 119 kr kändes värt det för att få “en lyx version” (top secret: jag fick 12% rabatt från Personalkortet).

Boxen är genomtänkt: den kommer i en fin kartong (som man kan lätt slå in som julklapp), det finns ett beskrivningkort och produkter ligger i ett svart silkespapper.

Lykobox Jul edition 2015

Jag fick:

Crazy Happy Mine Sweet Repairing Shampoo & Conditioner, á 50 ml. Som tur, Repairing passar min hårtyp – torrt och skadat hår. Har inte testat CHM tidigare, men jag har märkt att det finns lite hype om det märket.

BC Bonacure Volume Boost Refresher, 100 ml. Torr schampo som kan lätt få plats i gymväskan. (Nu är det så att inte går till gym, men en bra tanke. Det låter väldigt trendigt att säga min gymväska.  Haha)

MoroccanOil Hydration Styling Cream, 75 ml, är nog en överraskning eftersom bara den ger tillbaka värdet på boxen. En bonus för mig eftersom jag ville testa den. (Jag tycker i övrigt om Moroccan Oil men inte priserna).

Yankee Candle Sparkling Snow doftar amazing. Inslag av gran med söt vanilj. Tyvärr, så vet jag sedan tidigare att just små YC är väldigt dåliga att ge bra doft.

Man kan fortfarande beställa boxen här.

Koden “HCM20” ger 20% rabatt på Crazy Happy Mine sortiment t.o.m 31 jan 2016.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: