Vintershopping

||||| 0 Gilla! |||||

Trots att det är så tyst på bloggen, jag har varit ganska produktiv att shoppa lite nya saker under vinterrean och januari ut.

beauty haulStrax efter jul, oftast den 27 eller 28 börja Lush sin årliga rean. Det är nästan en tradition när jag och min sambo går till butiken på Kungsgatan medan jag shoppar något roligt med 50% rabatt, undersöker han alla tvålar och konstaterar att det är sjukt dyrt där. Detta händer varje år :)

Lush haul

 

Det blev en limited edition Hot Toddy duschgel, Yog Mog tvål (doftar brändcola) och Rose Jam dusch. Rose Jam köpte jag för andra gången (lite ovanligt med min relation till Lush).
The Body Shop haulThe Body  Shop fick jag besöka när de (äntligen!) hade 3 för 2 dagar för medlemmar. Det blev mycket Chocomania, måste jag säga! (När har de börjat ta betalt 2 kronor per liten papperspåse – detta ogillas!)

beauty shopping

Sedan hittade jag några små saker både på Åhlens och Kicks med 50% rabatt. Clarins Joli Rouge är mjuk och fin läppstift, det bästa kvalité jag känner. DKNY duschgel blir aldrig fel, priset dock landade på 99 kr.

perfume shoppingIngel julrea utan parfym – är mitt motto. Min favorit (och kanske en tråkig variant) är Lancome Hypnose – en doft av våra första dejtar med min sambo. Hittade en julask på Grand Parfymeri i Sturegallerian  som brukar ha ganska bra rea varje år (dock riktig otrevlig personal där – under alla år). Och en niché parfym från L’artisan Perfumeur Caligna. Body lotion fick jag för priset av parfymen tillsammans med en nessesär i konstläder!

Jag passade på att beställa parfymprover (£15) för att testa vilken parfym jag ska beställa nästa jul (haha).

Lartisan Perfumeur

Samt en Januari LF box – vilket jag tycker är ett fantastisk service.

LFbeautybox januariSå där ser min januari beauty shopping. Många nya och spännande saker till mitt förråd.

Hur har ni handlat?

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: