Årets “tio” tomma del 3

||||| 0 Gilla! |||||

Jag fortsätter med att rensa gamla bilder på tomma flaskor som jag slängde under 2014.

empties

The Body Shop Grapefruit Body butter. Min favoritdoft och konsistens från TBS. Ska absolut köpa igen!

Lush Facial Salt liknade mer en Bregott med havssalt – för grovt för ansikte och för kletigt för kroppen. Tummen ner.

Soap & Glory The Fab Pore en fantastisk skrub/ansiktsmask-i-ett – en räddare för stora porer . Den nyare versionen innehåller menthol och sägs vara sämre originalet. Vem vet?

Balance Me Super Toning Body Wash, organisk ja, om jag gillade – nej.

Jag blev faktiskt riktigt överraskat att SebaMed Liquid Face&Body Wash föll mig i smaken – lite mer neutral/kill doft som jag gillade!

empties

Andalou Naturals Mandarin Vanilla Shower Gel  är utöver det vanliga. Väldigt extraordinär doft men gud vad bra. Som man pressar färska clementider med creme-brulee. Måste definitivt testas av de lite mer kräsna naturer. Finns på iherb (link)

Kerastase Bain Volumactive, volymgivande schampoo. Mer om den här

Dior Purifying Foaming Cleanser. Det skriv lite om just Dior hudvård? Undrar varför. För sina 21€ netto funkar den utmärkt  för fet hy. En krispig fräsch resultat! Den påminner mycket om Estee Lauder Perfect Clean.

Favoriter i resestorlek är Avene Clensing Gel  och Unique One leave-in balsam. Giully Green schampo utan silikoner och parabener gav mig så mycket volym att jag undrar varför har jag inte läst om den tidigare som årets bästa??

 

Antal tomma flaskor hittils (2014):

Ordinarie storlek: 28 + 5

XXL storlek: 2 

Resestorlek: 11 +11

Provstorlek: 1 + 3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: