Årets “tio” tomma del 1

||||| 0 Gilla! |||||

Att börja blogga igen har varit länge ett prio nr 1 bland saker jag vill göra förrutom att vara en tvillingmamma. Lite egentid behöver man. Därför tänkte jag att börja rensa gammalt och gå igenom alla tomma flaskor från 2014 innan år 2015.

tio tomma

Estee Lauder Perfectly Clean en favorit rengöring för blandat hy vilken fick en ny design 2013 och en bonusfunktion som ansiktsmask. Nytt namn Perfectly Clean Multi-Action Foam Cleanser/Purifying Mask (Kicks)

Rituals SunRise Foaming Body Wash en till favorit i sig, duschtvål och rakskum i ett. Dock denna doften blev jag ganska trött på, men inget fel på själva produkten.

The Body Shop Ginger shower gel luktar coca-cola till mig, doften som passar mig året runt, inte bara under vintersäsong.

Uriage Gyn-Phy intimtvål. Ärligt talat blev jag inte imponerat. En vanlig lättlöddrande intimtvål till det känsliga området med mild babypuder doft. Kommer inte köpa igen, men hela 400 ml känns väldigt prisvärt för sina 7€.

Redken Real Control Intense Nutrition hårinpackning gillade jag skarpt. Väldigt tjock konsistens vilken smälter bra och ger näring till håret. Passar perfekt till lite torrare hårtyper.

Redken Extreme Conditioner köpte jag efter att ha testat den i mindre storker. Bara det att en hel liter (!!) av balsamet tog slut sager hur bra den var!

tio tomma

Aroma Lavender Mint Relaxing Shower gel, budget duschtvål från Åhlens som överraskade mig. Mild lavendel hjälper till att slappna av på kvällen. Varmt rekommenderas. Håll utsikt efter 20% rabatt på Åhlens och rea-avdelningen!

Weleda Birch Body Scrub är nog inte värt sitt pris. Visst den är skön med plastiga skrubbkulor och doftar behaglig med örter men det finns andra bättre produkter för mindre pengar.

Lush Dirty Spring Wash, gudomlig lagoonfärgad spearmint duschtvål. Jag gillar den då och då men kommer inte köpa i större flaskan. Jag nöjer mig med en reseformat (87 kronor för 100ml). Tur att det finns andra produkter i samma serie om man gillar doften.

L’oreal Absolut Repair Cellular balsam och värmeskydd. Absolut repair är en väldig lyckad serien i överhuvudtaget tycker jag (gammal recension).

The Body Shop Moringa Body Lotion är väl något till sommaren med sin väldigt rinning konsistens. (Jag blir fortfarande förvånad över mig själv att jag gillar moringa doften?! Tyckte förrut att det är bara tanter i 50+ som köper denna serien haha).

Hugo Naturals Dead Sea Salt Scrub French Lavender. Jag älskar skrub från Hugo Naturals (recension)! French lavender doftar starkt med inget som stör. Är du lite känlsig mot starka dofter, kan det vara bra att testa något annat.

Biotherm Aquasource, gillar den jätte mycket trots att den inte direkt passar min hudtyp. Hmmm…köper den nog mest bara för doften.

N7 Extreme Length Mascara, kan inte säga något speciellt förutom en bra separation av fransar. En vanlig vardagsmascara.

La Roche Posay Effaclar (recension). Kankse köper den igen i framtiden.

Två st deo från Rexona och Nivea, kan inte jämföras med Vichy, men helt okej.

Ett prov på Uniq One Coconut Treatment – well, originalet var bättre!

 

Antal tomma flaskor hittils (2014):

Ordinarie storlek: 13

XXL storlek: 2

Resestorlek: 4

Provstorlek: 1

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: