Saker och ting i mitt liv 3

||||| 0 Gilla! |||||

Det har varit väldigt tyst på bloggen. Jag menar verkligen tyst. Anledningen är att BeautyLana snart ska vara en mamma till ….ta-dam.. tvillingar (!!). Med all chock av en spontant graviditet, och dubbelchock när vi fick veta att det är två embrioner, hade jag svårt att begripa verkligheten. Extrem (dubbel)toxikos och (dubbel)uttmattning ställde mig inför valet: en extra vilotimme eller ett blogg-inlägg. Ja, ni förstår nog, att jag valde förstnämnda.

Här kommer en tidigt bild av flickor från v13+4 (jag är i v26 nu). Ju större de blir desto mindre chans att se dem tillsammans på bild. Dessutom just nu är det bara medicinska undersökningar som gäller och inga roliga (digitala) bilder för oss.

Tvillingar ultraljud v14

Eftersom jag är nu skjukskriven, så kan jag ägna lite tid åt bloggandet.

Andra gravida skönhetsbloggare som jag följer är Michaela ( här ) och en nybliven mamma Tanci ( här ).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

3 thoughts on “Saker och ting i mitt liv

  1. Reply ninni Feb 18,2014 6:28 pm

    Jag är så glad för din skull!
    ninni har skrivit om…Chanel-naglarMy Profile

  2. Reply Olga Feb 24,2014 7:35 pm

    Dubbelgrattis!:))

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: