En känsla av jul

||||| 0 Gilla! |||||

Jag älskar jul, julpynt, julbort, juldofter med kanel eller nejlika, osv. Och oftast blir man trött på all julstämning tidigt i december, eftersom butiker spelar “Merry Christmas” redan i oktober. Men i år det är inte så kallt ute och på något sätt längtar jag till julen. För att höja humöret i höstmörkret försöker jag att använda juldofter i min hudvårdsrutin.

juldofter

Yves Rocher Duschgel – Vanilla Gold, Yves-rocher, limited edition för 2013. Ingen patetiskt eller kvävande vanilj utan en mysig varm doft. Att duschgelen innehåller glitter stör inte mig, tvärtom, det blir lite roligare!

Andalou Naturals Mandarin Vanilla Shower Gel, iherb.com. OTROLIGT! Har ni nån gång bakat en choklad-apelsin tårta? Denna duschgelen doftar exakt samma som när jag öppnar ugnen och tårtan blev precis klar – varm blandning av choklad, apelsiner och en aning vanilj. Jag vill bara äta upp den.

The Body Shop Ginger Sparkle Shower Gel, the body shop.se, säsongens doft. Den doftar coca-cola till mig och jag älskar den lika mycker som cola nappar. Dessutom finns det en jätte söt pepparkaksgubbe.

Glöm inte att passa på Gunry’s julkollektion av handtvålar. Jag plockade två (10 kr/st):

juldofter

Det finns även apelsin/nejlika och polkagris dofter. I vanligt fall fillar jag inte Gunrys tvål men julkollektionen är så söt och ligger varmt till hjärtat.

Hur skapar ni julstämning?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: