Tio tomma oktober-november 2013. Del 1 2

||||| 0 Gilla! |||||

Bara för att jag hade ingen tid, ork eller lust att blogga under senaste två månader, betyder inte det att jag slutade med att ta hand om mig. Därför gjorde jag slut på massor av produkter, vilket kommer att uppdelas i flera delar.

Empties November 2013

Sanotint naturlig hårfärg, jag gillade den, mer om den i en recension här.

The Body Shop Strawberry Body Polish är en trevlig duschskrubb, kolla min jämförelse här. Jag tycker att den kostar lite för mycket (185 kr), men hittar jag den på rean – ska jag slå till.

L’oreal Serie Expert Silver Shampoo, rekommenderas, recension här.

Estee Lauder Perfect Clean Toner är nog en av mina favorita ansiktsvatten. Det enda jag har lärt mig att inte köpa 400ml XL-flaskan, då jag nästan hatade den på slutet! Men jag kan tänka mig att köpa den igen trots allt. Mer om min hudvård från märket här.

Åhlens Reed Diffuser, ful flaska, ingen doft i rummet förutom första två-tre dagar, kan inte rekommendera.

L’oreal Serie Expert Lumino Contrast Shampoo för slingat hår, min andra 1.5 liter flaskan tog slut. Bara det räcker med omdöme, eller? Annars en recension här.

Empties November 2013

Flux munskölj, ville bara tipsa att den är mycket bättre än Listerine, då den innehåller NaF i rätt koncentration för att hålla tänder friska.

Bliss Fabulous Foaming Face Wash, jag gillar denna rengöring och har redan köpt en fullstorlek. Inte så konstigt att den ingår nästan i alla value kits – alla måste testa den.

La Sultane … Vert Body Lotion kom med Glossy Box, är rätt trevlig body lotion men för priset orkar jag inte ens att leta efter den. Det finns massor andra mer plånboksvänliga alternativ på marknaden.

Jag tog sista droppar ur Molton Brown Blissfull Templetree Shower gel, den är otrolig! Jag har redan beställt en fulstorlek. Recension här.

The Body Shop Cacao Body Butter, jag gillade inte doften speciellt mycket och kommer inte köpa den igen. Bland TBS föredrar jag fruktiga dofter och moringa.

Empties November 2013

Eyeko Skinny Eyeliner fick jag inte ens att testa – bytte den till mig på Skönhetsgruppen men den var snustorr…

Clarins Hydra-Matt Lotion (Combination Skin), jag tycker fortfarande att den är jätte trevlig creme, men köper något annat istället som funkar bättre. Recension här.

Clarins Lotus Face Treatment Oil för fet hy kastar jag då den blev gammal. Jag tycker att den funkar för fet hy och jag är nöjd med den, MEN det går bara inte att använda all olja. Varför gör man inte den i en minsre förpackning? Om ni funderar att köpa den – dela hälften med en väninna. Recension här.

Burberry Weekend är mysig doft min mama hade en gång. När jag tar denna parfym på mig det är som jag är nära henne igen (vi bor 800 km emmellan).

Ampul behandling från Alfaparf. Inget speciellt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

2 thoughts on “Tio tomma oktober-november 2013. Del 1

  1. Reply Ninni Nov 23,2013 3:06 pm

    Kul att du är tillbaka, många härliga produkter där!
    Ninni har skrivit om…Essie – Demure VixMy Profile

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: