En vecka med Björn Axén hårvård 1

||||| 0 Gilla! |||||

Inledning. Jag tvättar mitt hår varje dag. Jag har gjort det sedan jag var 16 och nej, det har inte förstört mitt hår. Det är lika smutsig den andra dagen och jag förstår inte en torr schampo grej. Antingen håret är rent eller inte. Oavsett hur fina gradient nagellack man har på naglar, vilken dyr parfym man bär och vilka smokey eyes man har, om håret är smutsig, så syns det (ja, även i en pony tail).

För mig känns det konstigt om jag duschar varje dag, varför skulle jag inte tvätta håret också?
Jag fick fem olika serier från Björn Axén hårvård och tänkte att testa vilken jag gillar mest.

Först av allt, kuvertprover är alldelles för små! 10 ml räcker knappt för att löddra ordentligt. Men till resultaten. Jag ska säga redan från början att jag orkade testa bara tre serien: lila, blå och röda. Jag har slingor, vilket gör att håret är skadat ojämnt. Och jag känner skillnad på bra och dåliga schampo direkt. Tyvärr, för att få silkeslen glansigt reklamhår behöver jag silikoner, men det stör mig inte. Jag vill känna mitt håt.
Alla schampo från Björn Axén jag testade var uttorkande och det gick inte att dra fingrar igenom.

Jag gillade dock silikon-liknande balsam, vilket var otillräckligt med fukt (och mängd i ett prov för mitt långt hår). Håret kändes poröst och torrt. Skulle jag betala 99 kr och 129 kr för schampo respective balsam? Nej.

Vad tycker ni om Björn Axén?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

One comment on “En vecka med Björn Axén hårvård

  1. Reply Modestie Oct 15,2013 10:42 am

    När jag var ung på 90-talet så hade Björn Axen en serie med hårvårdsprodukter i svarta förpackningar som jag ÄLSKADE, den gjorde mitt hår så lent, blankt och “friskt”. Nu har tyvärr den serien utgått verkar det som och det finns ju så många andra hårprodukter så det har liksom inte blivit av att jag testat dessa. Nu ska jag återgå till Kerastases Nutritiveserie som jag oxå älskade på 90-talet, den finns ju tack och lov kvar :-D

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: