Iherb favoriter och gratis frakt under oktober!

||||| 0 Gilla! |||||

Under oktober alla beställningar på iberb över 40$ leveras fraktfritt. Jag har beställt lite olika saker från iherb, vissa var jätte dåliga, de andra var jätte bra, men jag hinner inte att recensera allt. Därför tänkte jag att gå igenom mina favoriter lite snabbt, ifall ni funderar på er första beställning.

Alba botanica body cream

Alba Botanica Body Cream, ( länk ) för bara en fjärdedel av vad The Body SHops body butter kostar får man lika krämig kroppsmör med ännu godare papaya doft. Om ni är trötta att vänta på när papaya-serien kommer tillbaka till TBS butiker – så är det bara att slå till!

Giovanny Hot Chocolate Body Scrub

När det är kallt ute, Giovanny Hot Chocolate Body Scrub ( länk ) är något för alla. Den tillför värme och doftar lika gott som hot chocolate cup. Recension här.

Hugo Naturals Scrub

Hugo Naturals Scrub ( länk ) är en blandning av salt och socker skrubb, en fantastisk produkt! Jag har redan beställt två till burkar med andra dofter och tro mig, jag är inte besviken! Mer om den här.

Method Foaming Hand Wash

Kort sagt: älskar Method tvål ( länk ) och har redan pratat om det tusen gånger!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: