Min beställning från iherb.com 2

||||| 0 Gilla! |||||

Det var länge sedan jag beställde något från iherb (sist jag visade här ) och här kommer mitt första höstens paket.

Iherb haul

Jag har bestämt mig att ha lite koll på eko tandkräm och därför valde jag Logona Naturkosmetik Logodent Herbal Dental Gel Rosemary & Sage, 7.60$ ( här) och Weleda Calendula Toothpaste Peppermint-Free, 6.14$ ( här). Jag kan redan nu avslöja att den första luktar en apa. Vi får se om jag klarar av att använda den!

Baserat på bra omdöme från hemsidan, för håret valde jag Earth Science Deep Conditioning Masque for Hair med oliver och avokade, 6.65$ ( här). Visst den innehåller silikoner, men också oliv och kokosolja, extrakt av proteiner och det känns som något för mig!

För händer kunde jag inte motstå att beställa en till Method tvål (recension här ), denna gången från barn avdelning Method Mickey Mouse Foaming Hand Wash Lemonade, 3.92$ ( här) och den doftar otroooligt gott, tänk koncentrerad Sprite. Ingen tvekan om barn ska gilla den! Dr. Bronner’s Shikakai Spearmint Peppermint Hand & Body Soap skall stå i köket för att ta bort lukten av maten. Nu ser jag att iherb har slutat att sälja den, men detta kan man också hitta på &other stories, NK, och feelunique.com.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

2 thoughts on “Min beställning från iherb.com

  1. Reply ninni Oct 3,2013 5:33 pm

    Älskar iHerb!
    ninni har skrivit om…Sally Hansen fjärilar…My Profile

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: