Tips: Militus Medical Nätbutik

||||| 0 Gilla! |||||

Svensk näthandel växer, vilket glädjer mig. Jag är en prismedveten konsument oh gör 90% av alla mina skönhetsinköp på nätet: det är lätt och smidigt,
man slipper att prata med okunniga eller ointresserade expediter. Dessutom, ibland får man prover vilket man inte gör i butik (t.ex. Kicks lägger alltid små prover vid nätbeställningar!) och hela processen blir roligare.

militus_medical

Min senaste beställning kom från Militus Medical , en trevlig hemsida med produkter från bl.a. La Roche Posay, Avene, Crabtree&Evelyn, etc. Jag har tidigare beställt en överraskningspåse , vilket var mycket prisvärd!

Militus Medical

Jag beställde en dushgéle av Crabtree&Evelyn, vilken ska passa mig just nu under kalla dagar.

Leveransen till Stockholm tog bara 2 dagar och hamnade på min närmsta DHL ombud. Frakten är gratis oavsett ordersumma. I kassan lämnade jag en kommentar om jag kunde få REN prover och jag fick två minisar med min beställning! Mycket trevligt måste jag säga!
Så det är bara att lämna en kommentar till kundtjänsten nästa gång ni beställer något. :-)

Militus Medical rekommenderas varmt av mig! Dessutom, då och då har de event, så följa de på Facebook/militusmedical för mer info och rabatter. Har ni beställt från Militus M.?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: