September favoriter

||||| 0 Gilla! |||||

Ända sedan jag kom tillbaka från Thailand, har jag använt lite olika saker, men dessa tre är mina klara månadens favoriter!

September favorite products

Sabai Arom Divine Mango Hand&Nail Cream doftar otroooooligt god thailändsk mangopuré. Dessa finns inte att få tag i Sverige, men jag lovar – mango därifrån är något extra. Varje gång jag använder denna kräm vill jag gå fram till kylskåpet och ta fram mango sorbet.

Soap&Glory Clean on Me shower gel doftar som Chanel Coco Mademoiselle och det är ingenting jag är emot. Att ha en parfymerad showergel för det låga priset. Finns att få tag på ebay.

deep steep Honeydew – Spearmint Organic Foaming Hand Wash doftar så otrolig en mix av honungsmelon och grön mynta (tänk mojito). Dessutom, Inga Parabener. Ingen Sodium Lauryl Sulfate. Ingen mineralolja. Inga konstgjorda doftämnen. Inga kemiska konserveringsmedel. Ej testad på djur. Vegan och kostar bara 70 kr på feelunique.com.*

*affiliate länk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: