Tio tomma september del 2 1

||||| 0 Gilla! |||||

Dags för en till tio-tomma inlägg. Jag behöver verkligen tömma mina hyllor för att ta fram grejer som ligger just nu i lådor.

Empties September 2013

Bed Head For Men Clean-up Daily Shampoo användes främst av min sambo. Varken har eller jag gillade mentol, vilken kyler ner och känns obehagligt.

Jag gillade Oxygen doftljus under alla brinnminuter och kan tänka mig att köpa en annan doft.

H&M Wild wood Reed Diffuser är fantastisk amber-mysk rumsdoft för sitt pris. Jag har köpt flera andra dofter och är väldigt nöjd med prestationen. Första dagar känner man att doften är lite för stark, men sedan det blir lättare och lättare, Glöm inte att vända på doftstickor!

Tio tomma september

Jag behöver inte att kommentera hur mycket jag gillar Estee Lauder DayWear, men om ni vill läsa om andra Estee Lauder hudvårdsprodukter jag gillar kan ni läsa här.

Yves Rocher Grapefruit From Florida är inte lika bra som grapefukt från The Body SHop och därför jag kommer inte köpa den igen som en värdelös pincett från Oriflame Giordani Gold.

Bästa vattenfast mascara från Sensai recenserades här.

Empties September 2013

Bland minisar hittar vi:
en trevlig ögonkräm från Lumene ( recension här ),
Dr.Bronnier Lavender Pure Castile Soap – väldigt stark lavendel doft som jag nästan avkydde, en trevlig Moroccan oil (när ska jag köpa en fullstorlek??), och fina Noble Isle duschcrémer (mer om den här. ). Så mycket som jag gillar kokos, men OPI Avojuice COconut Melon handkräm kändes lite too much – för stark doft som nästan fick mig att kräkas.

Bland sista tomma produkter hittar ni en minis av svindyra Rahua Shampoo& Conditioner (vilket jag gillade trots plånbokens protest! recension ) och NatraCare Intimservetter, vilka är guldvärd på resan!

Har ni fått en bra skörd av tomma burkar under september? Länka gärna era inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

One comment on “Tio tomma september del 2

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: