Min hudvård från Estee Lauder 2

||||| 0 Gilla! |||||

Min kärlek till Estee Lauder (EL) började med att jag fick deras årliga julboxen Christmas Blockbaster i present.
Min kille fick kämpa för sista exemplaret på STuregallerian, haha. De såldes som smör då.

Under åren testade jag massa olika produkter, men dem här är det jag gillar mest av EL hudvård. Bara att påminna er, så har jag väldigt fet hy med stora porer, som är dessutom är känslig.

Estee Lauder Skincare

Estee Lauder ansiktsrengöring. Perfectly Clean är hårtvispat kräm (jag kallar den korv-rengöring) som är extremt dryg (en liten ärta räcker till både ansiktet och hals) och tvättar bort fettet, smink och smuts för en stark femma i betyg. Soft Clean är tvärtemot en rengöring för torr hud, vilket är egentligen en rengöringsmjölk. Denna förvandlas till en olja så fort den kommer i kontakt med vatten.
Soft Cleam använder jag när jag känner att min hud svider och är extra känslig. Jag gillar doften skarpt! Perfectly Clean Gelee är sommarensnyhet, vilket genast blev min favorit, läs recensionen här.

Ansiktvatten Perfect Clean Toner är också jätte behaglig, trots att den innehåller alkohol, är den mild och doftar gott som andra produkter i serien.

Estee Lauder Daywear Sheer Tint Moisturizer för alla hudtyper lanserades förra året och har används flitigt under den tiden när jag är solbrun. Den ska nog inte passa alla er blekisar, eftersom den är för mörkt även för mig på vinter, och jag brukar inte köpa den ljusaste nyansen för foundation. Jag blev överraskat att denna kräm passar min hudtyp, men den är vit med små färgkapsuler vilket är tunn med tillräcklig fukt. En trevlig dagkräm med SPF15.

Estee Lauder Daywear Moisturizer, en klassiker och stapelvara hos mig. Doftar lite gurkigt, vilket varken stör eller glädjer mig. Efter flera burkar tycker jag nog att den är “svag parfymerad” utan en tydlig gurka i bakgrunden. Ett tips är att köpa den 15 ml format (finns massor på ebay!). Så gör jag och det känns fräscht länge!

Estee Lauder Hydrationist,är också en trevlig fuktkräm, men jag gillar den lite mindre är DayWear. Letar ni efter mycker fukt – är det värt att titta på Hydrationist!

Gillar ni eller dissar hudvård från Estee Lauder?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

2 thoughts on “Min hudvård från Estee Lauder

  1. Reply ninni Sep 28,2013 5:33 pm

    Har provat flera av grejorna och de är underbara!
    ninni har skrivit om…Face Stockholm – Swedish DefenseMy Profile

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: