Tio tomma september del 1

||||| 0 Gilla! |||||

Första delen av tio tomma handlar om mina semester-tomma.

empties

Jag har redan berättar om solskyddfavoriter i det här inlägget , men vill bara notera flera produkter.

tio tomma

Svenska Waterclouds Color Shampoo & Conditioner var ett väldigt trevlig duo. Jag kan absolut tänka mig att köpa den i fullstorlek om jag hittar ett bra erbjudande. Bortskämd med andra dyrare hårvårdsprodukter blev jag överraskat att Waterclouds krämig schampon torkar inte ut håret balsamet ger tillräckligt med fukt.

BC Bonacure Sun Protect Shampoo tvärtom var rinning, odryg och torkade håret. Kom igen, på en solsemester då håret är solstressat behöver man inte en till riskfaktor?? Sun Protect After Sun Treatment är en väldigt konstig: krämig inpackning behölls i en sprejflaska. Hur är det tänkt att ta ut den? Man måste trycka pumpen minst 20 gånger för att få ut något vettigt. Det är inte klok helt enkelt.

tio tomma

Yves Rocher ny duschkräm med doften av Macadamia Nuts from Guatemala kändes “nöttigt” men tråkigt. Men Caudalie Deep Cleansing Exfoliator är en riktig (nästan doftfri) höjdare. Tänk inte att den är krämig skrubb, massor med små riviga korn påminner rispulver och funkar lika bra som mikrodermation. Jag måste köpa en fullstorlek.

Inte minst att nämna att jag gillade jätte mycket Bic Soleil Lady rakhyvel. Det är en rakhyvel som räcker minst en månad för mig med dagligen rakning av ben och passar bra till resan. Det känns fräschare att bara kasta det gamla än att byta rakblad på Venus. Bic Soleil finns i klassisk blå, rosa med doft och flerfärgade paket med 4 st i varje, vilket kostar 39 kr på Clas Ohlsson.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: