My beauty shopping in Phuket (Thailand) 4

||||| 0 Gilla! |||||

Under min semester i Thailand, köpte jag dem flesta produkter på Boots.

Nature's Series

Nature’s Series är thailändsk märke vilket tillverkar organiska produkter utan parabener endast för Boots. Jag valde två hårinpackningar att testa. Thailändska kvinnor har jätte långt hår så även jag vill ha det. Kostar 165 Baht* /styck.

Soap&Glory

Jag kunde inte motstå att köpa den legendariska brittiska Soap&Glory. The Breakfast Scrub vann Cosmolitan Beauty Awards år 2012, så det blir spännande att se om det är så bra. Kostar 395 Baht* /styck. Boots hade “2 for 1” kampanj, så det blev hela 50% billigare per styck.

Sabai Arom Gooseberry

Från Sabai Arom jag valde uppfriskande Zesty Star Gooseberry (handkräm och kropplotion) och Shining Kaffir Lime (hårinpackning och duschgel). Divine Mango luktar fräschskuren mango. Serien Urban Wellness är en aromaterapi tillskott och jag valde Calm Down kropplotion. Priset ligger på 290-390 Baht*/st.

Sabai Arom

I apoteket tog jag två tvålar (80 Baht/st, på taxfree samma två kostar redan 140 Baht) och kristall-deon (60 Baht/st). Det finns ingen doftskillnad mellan den rosa och gula, så jag tror att det är bara marknadsföring att ha olika etiketter.

Man kan inte komma tillbaka från Asien utan en rengöringsolja. Speciellt är det het just nu. Jag tog två från Botanics (365 Baht/st) och Kose Cleansing Oil (360 Baht/st)

Kose Cleansing Oil

På hotellets SPA-anläggning köpte jag tre super tropiska kropplotion i gigantiska flaskor i dofter mango, mangosteen och noni. Kostar 190 Baht*/st.

En blandat kompott: bergamottdoftande hair coat (allt står bara på thailändska, så jag måste nog hitta en översättning), Ponds rengöring köpte jag på Watssons, Esential Ultra Honey hårinpackning. Jag läste om den för länge sedan och letade den på ebay, men har aldrig beställt.

Det skulle vara dumt att inte köpa massageoljan, så vi valde jasmine och white champaca från Samui’s.

Samuis body oil

Och givetvis, även med bara en timme i Bangkoks flyglats (jag l o v a r med bästa taxfree), hann jag att köpa det jag hade planerat. Men några extra saker blev det inte, då jag hann inte. Man behöver minst 2 timmar att kolla snabbt, min shopping blev nästan en rusning…

Bangkok taxfree haul

Speciell bara för asiatisk marknad Chanel Les Beiges Healthy Glow Cream (1580 Baht), Revlon läppstift (295 Baht/st) och Colorstay Eyeliner (174 Baht), Origins Spot Remover (555 Baht), Bobbi Brown Blush (980 Baht), YSL Rouge Pur Couture (925 Baht), Shu Uemura Pore-less starter kit (1150 Baht).

Shi Uemura pore-less

*Under september 2013 1 Baht är 0.22 svenska kronor. Dela priset i Baht med 4.5 för att få svenska kronor.

Det var allt. Vad tycker ni? Blev det en lyckad resa?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

4 thoughts on “My beauty shopping in Phuket (Thailand)

 1. Reply Mrsmodesty Sep 17,2013 8:20 pm

  Jisses, vad du har köpt mycket roligt! Jag förstår inte hur du hinner använda allt, jag tycker jag har svårt att göra slut på EN body butter eller hårinpackning per halvår ;-) Det där skulle räcka i en hel livstid för mig :-D Mest nyfiken blev jag på Shu Uemura-kitet, men jag förstår inte riktigt vad det innehåller…är det rengöringsolja, något porförmninskande och ett serum eller?

  • Reply BeautyLana Sep 21,2013 9:15 am

   Man ska njuta av att använda olika produkter, och om jag tar snabbt slut på grejer tyder bara att de är bra!

 2. Reply Ninni Sep 20,2013 3:01 pm

  Wow vad mycket godbitar!
  Ninni har skrivit om…Smart grej o smyckenMy Profile

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: