Min beställning från Skincity <3 2

||||| 0 Gilla! |||||

Okej, jag borde ha skrivit om det tidigare, men sommaren var viktigare för mig.

Under rea-perioden fyndade jag den legendariska Eve Lom Cleanser. Jag valde 50 ml, en liten storlek som sägs räcka länge. Vad spelar det för roll att paketet kom efter bara en (!!) dag om jag hämtade ut den bara 1 dag innan det skulle skickas tillbaka? :-)

Eve Lom Cleanser

Det var välförpackat och jag fick lite extra söta saker.

Först, ett vykort där Skincity tackade för att jag handlade hos dem.

Två kuvertprover, en mininessesär (inget att ha framme, men praktiskt i förvaringslåda), en liten shopperbag (den gick genast för pantsamling) och en sööööt japansk docka :-D.

Jag gillade att Skincity.se behandlar sina kunder med omsorg, även om jag köpte bara en vara, vilken var dessutom nedsatt, fick jag en bra känsla. (Inte som på Åhléns, där de ge kotiga blickar som om du inte har råd att köpa fullpris).

Om ni undrar, så har jag inte hunnit testa själva rengöringen (jag väntar till kallare väder), men just nu ville jag bara dela med er en bra hemsida. Skincity.se är återförsäljare av många exklusiva märken, så som Elemis, Babor, MdFormulations, Phytomer, etc.

Glöm inte – gratis frakt (SChenker). P.S. Skincity visste inte att jag är en bloggare, därför tror jag att alla nya kunder får en sådan “välkomst gåva”, kul!

Har ni handlar därifrån?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

2 thoughts on “Min beställning från Skincity <3

  1. Reply Thessa Aug 20,2013 2:32 pm

    Å, den cleansern är ju kultförklarad och spännande att du ska prova den :-) Jag har nu 11 sådana dockor ( med olika färg och mänster) ifrån Skincity (9 tjejer och 2 killar ;-)) så det de skickade med är standard varje gång man beställer. Tycker det är lite onödigt att de skickar med shoppingbagen (som är väldigt konstigt designad för att fungera bra) och necessären varje gång (man behöver ju inte 70 sådana…) proverna är roligast :-)

    • Reply BeautyLana Aug 20,2013 5:21 pm

      Hm, jag antog att det var bara för de som beställer för första gången! Visst, det är roligare med prover, kanske vi borde tipsa dem! :-)

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: