Hello Kitty toapapper

||||| 0 Gilla! |||||

Ja, mina damer och herrar, jag har en fråga till er! Är man 27, får man fortfarande gilla Hello Kitty? På något sätt behöll den asiatiska katten värme i mitt hjärta och jag blev glad överraskat att se det mest sötaste toapapper <3. Hello Kitty toapappper

Förstå mig rätt, men innan jag flyttade till Sverige hade min mamma en separat toapapperrulle enbart för mig (vi är tre syskon), oftast i ljusblå (min favoritfärg) vilket doftade viol. Så när det gäller toapapper, jag vet vad jag vill ha!

Hello Kitty toapapper skulle också ha rosdoft, men jag känner inte av den. Synd!

Jag hittade mina 4 rullar för 19 pix på ÖoB.

P.S. För er som gillar lite mer seriös tryck – det finns Hello Kitty Rock :-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: