Långa naglar med Depend Baslack 4

||||| 0 Gilla! |||||

Långa naglar har alltid varit en dröm för mig. Mina naglar skivas rejält och oftast har jag max 2-3 mm av utväxt. Jag har testat en gång akrylnaglar, men det känndes som inte min grej. Lösnaglar i varierande kvalité kommer fram och tillbaka varje gång jag behöver att gå på något viktig event. Med Depend Optimal Start Baslack (89 kr) blev situationen bättre.

På bilden ser ni mina egna minst sagt obehagligt långa naglar.

depend baslack

Jag väntade länge att se hur långa naglar kan man ha och hur mycket orkar jag. Först märkte jag att naglar fick mig att ändra handställning då jag nådde inte alla tangenter. Sedan blev en nagelborste mer än ett måste. Allt jag gör blev så mycket ohygieniskt, att i skrivande stund har jag mycket kortare naglar. Nää, jag vill ha lagom långa naglar, inte långa långa.

Depend Optimal Start Baslack skulle bara skydda mot missfärgningar, och göra att nagellack fäster bättre, men sidoeffekten av att den stärker naglar har jag inget emot. :)

Betyg: 5/5

Hur långa naglar kan ni ha?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

4 thoughts on “Långa naglar med Depend Baslack

 1. Reply B R O W N S U G A R Aug 14,2013 3:55 pm

  Oj de va verkligen långt! :} Just nu har jag lite lagom längd på mina eftersom jag jobbat i vården under sommaren. Till hösten får de nog bli lite längre igen :D

 2. Reply Ninni Aug 15,2013 12:37 pm

  Helt otroligt! Det kanske är lösningen för mig, har kämpat i flera år med nagelstärkare och är på väg att ge upp.

  • Reply BeautyLana Aug 15,2013 6:55 pm

   Nagelstärkare har aldrig hjälp mig och jag blev förvånat att Depend funkare så där bra. Fast det tog ti innan naglar har helt “förnyat” sig för att se effekten.

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: