Lush Bohemian tvål

||||| 0 Gilla! |||||

Min mamma skickade en rolig tvålfat till mig, och jag tog genast fram en tvålbit från Lush, vilken jag köpte redan i vintras men hade inte plats för den.

Lush tvål

En lysande introduktion till de underbara fasta tvålarna för dem som fortfarande använder hemska tvålpumpar.Den här tvålen har funnits hos oss sen Lush startade och är fortfarande en säker favorit. Sofistikerad och enkel – den rena citronoljan fungerar som återställare och tankerensare, medan den extra dosen glyceringör underverk för huden.

Det finns inget jag gillar med den! Bohemian tvål doftar en svag citrus, men inget jag skulle kalla för uppfriskande doft. Det är mest parfymfri med en svaaaaag citron doft. Min triangel-tvål är opraktisk och ganska obehagligt att använda – då den glider ut ur mina händer. Dessutom, är den inte dryg alls. På bara en vecka med 2 personer i hushåll blev det hälften så stor som på bilden. Sista droppe att den torkar ut händerna rejällt! Jag måste smörja mig varje gång jag tvättar mig.

Näää, jag ska ta fram en flaska med flytande Methods-tvål istället.

Betyg: 1/5

Pris: 45 kr/100g

P.S. Jag älskar Karma-tvål från Lush vilken kommer i en vanlig form, doftar gott och torkar inte ut huden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: