Måndag shopping på Yves Rocher 4

||||| 0 Gilla! |||||

När man är medlem hos Yves Rocher, får man hem ett vykort med extra rabatter en gång i månad. Jag brukar vänta tills nästa månad och har två vykort samtidigt när jag går till butiken, då köper jag bara en gång men får gåvor från bägge kort, smart va?

Den här gången blev det ett vanligt kit:

yves rocher

Brazilian Coffee Beans passar utmärkt till morgondusch utan en enda kalori. Till kalla månader passar lite krämigare flytande tvål och jag började att fylla på förrådet redan nu med Organic Oats.

Två mini-gåvor är också som ett tack för att jag handlade på YR. Brukar ni köpa Yves Rocher i butik eller på nätet?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

4 thoughts on “Måndag shopping på Yves Rocher

 1. Reply Ninni Aug 15,2013 1:50 pm

  Jag handlar både på nätet, i brev-erbjudanden och i YR’s butiker. Tycker de har bra grejor till superpriser. Speciellt bra är deras duschkrämer, perfekt med billiga väldoftande sådana när man har en familj som duschar mycket.

 2. Reply Olga Aug 18,2013 1:32 pm

  Hm, jag tror att jag är medlem hos dem (har ett sånt där kort som de stämplar varje gång jag handlar hos YR), men har aldrig fått de vykort med rabatter du skriver om…
  Jag gillar YR dusch grejor också. De hade en serie av duschgeleer med olika blomdofter, gud vad jag älskade syren och mimosa dofter… Gillar också deras vanliga fruktiga duschkrämer i stora flaskor. Dock handlar jag sällan hos YR. Och aldrig på nätet (vet inte varför).

  • Reply BeautyLana Aug 18,2013 2:18 pm

   Nästa gång du är i butiken, fråga de att uppdatera din address. Då får du ett vykort med rabatter!

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: