Sommarfavoriter 2013

||||| 0 Gilla! |||||

Jag vägrar att inse att det är redan augusti… Som alltid bläddrar jag bort höst nyheter, då hösten betyder något grått, tråkigt och deprimerande för mig.

Det var lite svårt att välja favoriter för juni-juli då jag reste mycket, testade olika produkter och “fastnade” liksom inte för något. Ändå valde jag ut fyra sommarfavoriter:

sommar favoriter

The Body Shop Moringa Shower Gel. En comeback från förra året, den här honungblomma är som en extra solstråle i mitt badrum.

Chanel Les Beiges Healthy Glow Sheer Powder (lanserades våren 2013) #30 passar mig perfekt under sommaren. Lätt puder som täcker lätt men ändå jämnar ut hudton. Med en stor kabuki blir det en finishing puder, med lite mindre borste kan man bilda upp täckningsgrad. Mera bilder här.

Vichy Eau Thermale källvattensprej. Jag tror på att källvatten förvaras på ett speciellt sätt att bibehålla sina naturliga mineraler. Den här “supervatten” kylar ner efter en solbad, används som finishing spray att fixera sminken och bara uppfräschande.

Biotherm Eau D’energie, den här doften är faktiskt min andra parfymflaskan. Det har inte hänt förrut, men jag MÅSTE bara ha doften hemma (jag har haft den i body lotion och i en shower gel). Jag kallar den “it’s my life”. I princip är det en citrusdoft och den ger mig positiv energi. Vilken trist, trött eller negativ dag än jag har haft – den kan ändra mitt humör. Guldvärt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: