Tio tomma från Italien

||||| 0 Gilla! |||||

Lite sent, men ändå behövs det att gå igenom mina tomma flaskor. Disciplin, disciplin, disciplin!

tio tomma

Sugar Whip Citrus Melonmint -mellanklass skrubb för fegisar – skrubbar nästar ingenting och funkar även på solbränd hy utan att irritera. Fanns att köpa på eleven, men jag ser den inte längre där.

Goldwell Dual Senses Blondes&Highlights Fade Stop Shampoo är lila-färgade schampon för blekt eller slingat hår. Jag märkte att den ger extra skiftningar i håret, men något kall nyans har jag aldrig sett. Detangling Conditioner är lättflytande lila-färgade balsam för att motverka gul pigment. Helt ok och reder ut håret, håret blir lättare att kamma, men that’s it. Jag fick ingen wow-känslan, men skulle jag hitta ett ba pris, kan jag tänka mig att köpa duon igen.

Wella Lifetex Sun Mask en hårinpackning med typisk Wella-doft (kan inte riktigt beskriva, men är dyr salong doft) för håret som utsätts för sol. Det är svårt att avgöra om det funkar mot UV-strålning, men den funkar som en vanlig inpackning – lent och fint! Den är ganska billig därför rekommenderas varmt!

The Body Shop Litchie Shower gel en av de tråkigaste dofter från TBS, därför hade jag samma flaskan sedan ett år tillbaka. Trist doft!

Helena Rubinstein Prodigy Eyes Cream ganska tjock ögoncréme, jag gillade den faktiskt, kanske köper den i fullstorlek i framtiden.

Estee Lauder Perfect Clean ansiktsvatten. Alkoholfri toner. Doftar dyrt och lyxigt som alla andra EL produkter och det är bara nöje att använda den. Jag köper den regelbundet.

Dermazone Eco Shampoo / Eco shower gel. Svensk eko-serien med en behaglig citron doft. Har jag sagt att den är hittils den bästa citron doften jag har hittar i hudvårdsprodukter? Nej, då säger jag det. Måste köpas i fullstorlek! Jag vet dock inte var man kan köpa den och hur mycket den kostar.

Dior Miss Dior prov. Helt ok.

tio tomma

Piz Buin Classic Brown Bronze Dry Oil Spray, utan SPF, en bronzolja i en sprejflaska att få den fina bronzfärgen när man har solat tillräckligt. Måste erkänna att pumpen sprejade ut den sista droppe, vilket har jag inte sett förrut. Jag tycker mycket om den! Den doftar en aning jasmin och generellt lyxigt. Jag använde den sista timme 3-4 dagar innan avresa och blev mycket brun! Måste köpa igen!

Hawaiian Tropic Tanning Oil SPF 2, ochså en favorit hos oss, olja i form av lättgel, doftar kokos, vilket jag upplever som lite överväldig. Den är en stapelvara och kommer att köpas igen!

Hawaiian Tropic Protective Sun Spray Lotion SPF 8, det är något jag använder flitigt på semester. En lätt lotion i sprejform, doftar lite krämigare kokos och är väldigt behaglig!

Decleor Aroma Sun Expert SPF 15. Jag köpte den på rea mest för att testa hur en lyxsolskydd känns. Att betala 379kr/150 ml känns onödigt dyrt annars. Givetvis, om vi pratar om kvalite, så är Decleor’s 15 i solfaktor mycket mer som Garnier SPF 50. Och den doftar också … som Nivea. Varför ska man då betala 3 gånger så mycket? Om ni har lite extra peng köp Lancaster eller Shiseido solskydd istället!

Piz Buin Aftersun Tan Intensifier Lotion, det är f-a-n-t-a-s-t-i-s-k-t! Verkligen den bästa after-sun jag har testat. Först och främst, det hjälper att bygga på brännan. Den innehåller Tanimel som hjälper till att dubbla hudens egna pigmentproduktion för en mer intensiv naturlig solbränna. För den andra, det doftar otroligt gott krusbär. Jag älskar krusbärmarmelad och det är en ren himlen för mig! (Jag tror i förnyade design kommer den i ljusblå förpackning!) Köp den och så kommer du att förstå att after-sun är ingen onödig produkt!

KMS California Protect Sea Sun Spray, två-fas hårsprej att skydda håret i solen. Jag gilade inte den särkilt mycket. Den påstås att dofta grapefrukt, men så är det inte. Dessutom innehåller den alkohol.

Sammanlagt, ska jag leta efter Piz Buin produkter!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: