Rave! Method Foaming Hand Wash Waterfall 2

||||| 0 Gilla! |||||

Jag ska försöka att komma igång med bloggen igen efter att ha tagit lite sommarledig, och vi börjar med en positiv recension, nämligen den omtalade Method självskummande handtvål. Jag läste först om Method handtvål hos Ninni .

Method Foaming Hand Wash Waterfall

Method Foaming Hand Wash (300 ml/3.54$) Waterfall ( iherb.com)

made by and for people against dirty

är inget annat än en tvållösning vilket med hjälp at en speciell pump förvandlas till en skum. Skummen är ganska mjuk men tappar formen efter en stund. Däremot doften är gudomlig! Just Waterfall tar mig till en amazonska vattenfall, mitt i skogen, där jag föreställer mig att stå och tvätta mig mitt i den lagoonblå vatten. You get the feeling. Den passar utmärkt till sommaren!

Lite tråkigt att flaskan på 384 ml är ganska stor och inte alls elegant! Men detta kompenseras med lite rolig text på baksidan, så som “bottle made of 100% recycled plastics. recycle for good karma” eller “turn nozzle to unlock, elbow grase not required”. “What’s in the bottle” står det istället för INCI. :) Givetvis det är bara jag som läste detta, men jag tycker det är roligt när företaget lägger extra omsorg på sin design.

Method Foaming Hand Wash torkar inte ut händer och det är bara en nöje att gå in och tvätta händer. En 8-årig pojke under en timme gick fyra gånger in på toa för att “kissa”, men toaletten blev orörd samtidigt som händerna tvättades varje gång. Det kallar vi en bra recension, eller? ;) Dessutom gav jag bort en annan flaska till min gäst. Dags att köpa en till!

Har ni testat Method tvål?

Betyg: 5/5

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

2 thoughts on “Rave! Method Foaming Hand Wash Waterfall

  1. Reply Ninni Jul 26,2013 12:14 pm

    Haha, min familj vill aldrig ha nån annan handtvål nuförtiden, har provat dessa i flera olika dofter och alla är underbara!

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: