P.S. tio tomma

||||| 0 Gilla! |||||

Jag brukar fota mina tio-tomma på söndagar när jag rensar i badrummet. Dem här burkar skulle dyka upp innan Italien, men nu måste jag göra det 3 veckor senare. “Tio tomma” är nog min favorit kategori bland andra bloggar, och för mig är det viktigt att gå igenom allt. Disciplin för det första, anteckningar för den andra – att gå tillbaka och se vad var det jag gillade och gav högsta betyg samt ett sätt att kommentera produkter som jag aldrig hann recensera.

Dem här tio tomma har jätte många av mina favoriter och gör mig ganska ledsen :)

empties july 2013

Sana Mild Intimtvätt med tranbär och silkesextrakt, recension här.

Decleor Aroma Cleanse 3 in 1, recension här.

tio tomma 2013

Bioderma Sensibio H20, recension här.

Clean Soft Body Lotion Original är välparfymerad kroppslotion med klassiska Clean-doften. Själv har jag aldrig slog till att köpa just Original parfym pga doften påminner mig om en person jag helst ville glömma, med kroppslotion fungerade utmärkt med fukt, sjönk in snabbt i huden och lämnade huden silkesmjuk. Inget annat än 5/5.

Loreal Nature Douceur Dhuiles Shampoo, recension här.

empties 2013

Kerastase Chroma Riche Hårinpackning har mjuk och ganska hårtvispat konsistens som är lätt att applicera och håret blir mjukt efteråt. Jag har inget att klaga på och gillade produkten men jag märkte ingen mirakel heller Betyg: 4/5.

Estee Lauder Hydrationist gillar jag som en nattcreme då den inte har något SPF. Inte min första burk och absolut inte sista. Jag kommer dock inte köpa den i fullstorlek då den ofta kommer ut i GWP paket vilket räcker för mig. Betyg: 5/5.

Estee Lauder Advanced Night Repair Serum använder jag i två-veckors behandlingplan när jag känner att huden behöver lite extra omsorg. Rätt så rinnig serum utan något specifik doft men med ganska obehaglig brun färg kostar sjuukt mycket, och jag funderar att investera i den om minst 10 år när jag blir lite äldre. Betyg: 5/5.

Estee Lauder Lipgloss smakar gott, ger fin finish och tar otroligt långt tid att ta slut! Betyg: 5/5.

tio tomma

Crabtree&Evelyn Hand Therapy Rosewater, recension här.

Lancome Teint Miracle Foundation, tog mig nästan ett år (snack om dryg!!!) att ta slut och gillar verkligen den här foundation, recension här.

Yves Rocher Lily of the Valley, mer om den här.

L’oreal Ever Pure S&B luktar rosmarin och jag kommer inte köpa den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: