Recension: Crabtree&Evelyn Hand Therapy Rosewater

||||| 0 Gilla! |||||

Det är ganska svårt att hitta en favorit handkräm, dels för att jag tröttnar snabbt på doften, dels att det är svårt att hitta en rätt konsistens. När jag bläddrade på något rea-avdelning hittade jag en liten tub på 25 ml av Crabtree&Evelyn Hand Therapy Rosewater.

crabtree&evelyn rosewater

Den kom i en söt kartongförpackning med bra tryck (billigare märke ibland har dålig tryck) och det känns lyxigt. Metalltub är lätt att använda men ibland misstänker jag att den kan spricka vid kanter, men det verkar att Crabtree&Evelyn håller bra kvalite.

Efter att ha rest flera månader i min handväskan, tog den slut och ser inte lovande ut längre,men det har inte spruckit!!

crabtree&evelyn rosewater

Generellt måste jag erkänna att jag avskyr rosdoften i hudvård då ingen kan återskapa naturliga rosor. Men Crabtree&Evelyn Hand Rosewater är nog den bästa rosdoften jag har nånsin haft!

Konsistensen är mjuk liksom vispade lotion som sjunker snabbt, återfukat och lämnar ingen obehaglig hinna.

Betyg: 5/5

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: