Lookfantastic goodiebag 2

||||| 0 Gilla! |||||

När man prenumererar på Lookfantastic nyhetsbrev, dyker upp ibland ett erbjudande att få en påse med lyxprover om man beställer för en viss summa. Oftast är det 50-70 pund. Andra butiker från The Hut Group så som Hqhair och BeautyExpert skickar liknande nyhetsbrev. Jag blev alltid nyfiken på hur bra det här erbjudande är egentligen.

Samtidigt hade de tagit in Redken XXL strlek (en liter var) och jag tvekade inte att klicka hem Redken Real Control Shampoo (recension här. ) samt Redken Extreme Conditioner (recension på gång).

Detta fick jag i min s.k. goodiebag:

Lookfantastic goodiebag

Pureology mini volymgivande värmeskydd
Burts n Bees fullstorlek på läppbalsam med mintsmak (hade en och gav bort, fick som press-prov en och tävlade ut, nu fick jag en till!) – synd, då jag är allergiskt mot pepparmyntoljan;
Macadamia Healing Oil Treatment – kuvertprov
Yu-Be ansiktscréme (3g)
Murad Rejuvenating Lift – behöver ingen lift just nu haha

Om ni frågar mig om det är värd att lägga en beställning på 60 pund för att få en liknande påse – så svaret är NEJ. Hur ofta beställer ni extra produkter för att för freebies?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

2 thoughts on “Lookfantastic goodiebag

  1. Reply Olga Jun 11,2013 8:51 pm

    Min senaste beställning var shiseido ögonskuggspalett och då var det nån kampanj att vid varje köp fick man välja mellan tre olika hudvårdsgrejer i resestorlek. Haha, tittade inte noga och valde nån provtub med ansiktskräm…hela 3 ml… Men paletten ser jag fram emot, den skulle jag ha köpt även utan “freebies”. Men generellt så undviker jag spendera en viss summa för att få GWP, det blir oftast ett tvångsköp av icke-prioriterade produkter, dessutom innehåller GWP eller diverse goodiebags en hel del onödiga (för mig) produkter….
    Förresten jag testar nu just den här Redken serie, Extreme controll… Ingen “wow” känsla för mig så länge :/

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: