Bath&Body Works påfyllning del 1 1

||||| 0 Gilla! |||||

Ni kommer att hata mig nu, men jag fick tag på lite Bath&Body Works från USA! En kollega var snäll att ta med sig min internet beställning, tyvärr fick inte alls plats och hon skickade resten med post (hoppas hoppas tull-fri)!

bath&body works haul

Som ni ser kommer produkter inplastade vilket är bara un-der-bar!

Jag blir galen på amerikaner, då jag fick beställa 6 (!!!) produkter och betala bara för 3 av dem! How cool is that? Kan inte sluta le *blink-blink*

bath&body works haul

Dessutom passade jag på att beställa PocketBac (3 st för 3$!!!) – den popularaste antibakteriell gel och förpackningar är bara såååå söta! Sorry guys, men The Body Shop bleknar jämfört med Bath&Body Works. Inte så konstigt dem flesta amerikanska Youtube eller bloggar har alltid Bath&Body Works i sina “empties“.

Alla grejer finns att köpa på ebay och tradera för cirka 100-140 kr /st. Jag kan inte börja använda body lotions då jag vill ta slut på två andra body lotion jag har hemma, men öppnar shower gel nu på en gång!

Tror ni Bath&Body Works ska nångång öppna i Sverige?? hoppas-hoppas!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

One comment on “Bath&Body Works påfyllning del 1

  1. Pingback: Nyhet L’Oreal Professionnel Liss Unlimited ← BeautyLana

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: