Rave! Noble Isle Fireside Bath & Shower Gel 3

||||| 0 Gilla! |||||

Den här lilla tuben Noble Isle Fireside Bath & Shower Gel fick jag nån gång i min feelunique beställning. Jag tänkte – ok, jag kan testa den, jag gillar ju att testa nya saker. Men gud…vad jag ÄLSKAR den!

noble isle fireside

Den är magisk! Kommer ni ihåg att jag hyllade Molton Brown Black pepper , Suma Ginseng ? Den här är något extra.

Säljpitch:

Noble Isle Fireside Bath & Shower Gel kindles the warm, spicy aromas of a country inn with cinnamon and cypress oil, comforting vanilla and vitamin-rich organic beet extract.

Jag förstår inte riktigt vad är det i den, men jag känner mig kåt sexuellt attraktiv och på det sättet höjer mitt humör! Jag känner ingen kanel direkt, men spicy kan man väl kalla den. Kryddigt och så …sexigt!
Den är absolut värd sina 20£/250 ml och jag tänker definitivt köpa en fullstorlek. Än så länge använder jag den sparsamt vid speciella tillfälle :-)

Finns på feelunique.com.

Betyg: 5/5

Har ni haft något liknande produkt som höjer lusten?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

3 thoughts on “Rave! Noble Isle Fireside Bath & Shower Gel

  1. Reply Mrsmodesty Jun 3,2013 7:11 pm

    Jag fick också den i paketet och gillade den, den är perfekt kryddig, men jag får även samma “sexiga” upplevelse som du beskriver när jag använder min makes deodoranter, så om du har en partner kan det vara värt att testa dem :-) Min make tycker jag är helknäpp som “stjäl” av hans deos, men jag får inte nog av dem, kan sniffa på mig själv massor när jag lånat dem och bara njuuuuter av kryddigheten eller vad det nu är, haha :-D

  2. Pingback: Nytt i Sverige – Noble Isle ← BeautyLana

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: