Tio tomma juni 2013 2

||||| 0 Gilla! |||||

Varannan söndag rensar jag min lådan med tomma flaskor.

tio tomma

Nature’s Gate Autumn Breeze Scent Deodorant Stick, en klar gel-deon utan aluminium tillsatser som funkar utmärkt men jag står bara inte ut med doften. Om ni vet vad luktar personen som äter mycket curry, vilket genom svett dunsas av på kroppenså förstår ni vad Autumn Breeze luktar… Annars en bra deo. Finns på iherb.com för 3.66$

Redken Real Control, S+B, recension här.

L’oreal Mythic Oil, en favorit hårolja. Mer om den här.

Cien Mango Deodorant, jag köpte den på Lidl, har aldrig gillat den och kastar nästan full flaska.

tio tomma

Sephora Lagoon handtvål, älskar doften, men om den här.

YR Mandarin Shower gel, en medelmåttlig citrus duschgel.

Seche Vite,en perfekt snabbtorkare för nagellack vilket själv torkar ut i mitten. Vilket slöseri…

Molton Brown Invigorating Suma Ginseng shower gel, recension här.

Rituals Wai Wang Exfoliating Body Scrub med bamboopulver (också känd för sin bästa skrubbande förmogan) passar nog bäst till ansikte än kroppen. Visst pulver kan vara super exfolierande men jag gillar något starkare till kroppen. Doften är ok,men ingen fullstorlek för min del.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

2 thoughts on “Tio tomma juni 2013

  1. Reply Olga Jun 2,2013 10:11 pm

    Jag köpte Seche Restore och den återställer Seche Vite ganska bra utan att den förlorar sin snabbtorkande förmåga och glans. Men folk säger att vilken som helst “nail varnish restorer” (på svenska?) fungerar bra för Seche Vite.

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: