Favoriter maj 2013

||||| 0 Gilla! |||||

Jag tror knappast att juni är snart här. Men en månad går och den andra kommer… Nu är det dags för majfavoriter.

favoriter maj

Jag brukar välja tre produkter, men den här gången två håroljor går under sammakategori och räknas nästan som en produkt.

Kerastase Oleo-Relax Serum köpte jag för andra gången.Jag var lite orolig först om jag skulle fortfarande gilla den, men jag älskar den! Jag använder Oleo-Relax på kvällen efter jag har tvättat håret. En recension här. På morgonen däremot tar jag fram Kerastase Cristalliste Serum, vilket är en mycket lätt hårolja som passar till lång hår och jag gillar den inte mindre än Oleo-Relax.

Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks mascara, recension här. . Min absolut favorit mascara, det kan jag lova!

Crabtree&Evelyn Citron Honey & Coriander Hand Theraphy* har varit min favorit handkräm som ni förstår. Jag vet inte vad koriander (älskar!) och honung (inte så förtjust) tog vägen, men jag är glad jag känner inte dessa dofter. Det är främst namnet som stoppade mig innan att köpa den,men…denna krämen doftar färska citronen och inget annat. Jag har nästan glömt att dem flesta citron-produkter doftar WC rengöring. En klar femma!

*PR sample

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: