Hur viktigt är det med produktprover? 6

||||| 0 Gilla! |||||

Det pratas mycket att butiker är snåla med prover, jag har redan skrivit vad jag tycker om Kicks och Åhlens här. Men hur viktigt är det egentligen med prover?

Till exempel, genom Glossy Box fick jag testa Bliss Fabulous Foaming Face Wash (30 ml) vilket jag köpte efteråt i en travel-size (60 ml) tillsammans med Lemon+sage Body Butter.

bliss fabulous foaming wash

Ibland känns det som en företag som är INTE säkert på sin produkt vill inte dela ut prover, samtidigt det som man gillar och börjar bli en kult produkt promoutas mera.

Jag tycker det är jätte smart att ha prover, speciellt om man vill sticka ut i en värld av skönhet, speciellt för konservativa människor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

6 thoughts on “Hur viktigt är det med produktprover?

 1. Reply Ninni May 29,2013 8:27 am

  Jag tycker det är toppen att få prova produkter som jag funderar på att köpa. Dessutom gillar jag kit med mindre förpackningar. Både sånna som man köper och sånna som man får som GWP-er. Vet inte hur många favoriter jag hittat genom att testa sådana. Man kanske inte kan se skillnad på sin hud på några dagar, men man kan ju känna doft och konsistens hemma i lugn och ro.

  • Reply BeautyLana May 30,2013 8:25 am

   Jag älskar de pytte-pytte små förpackningar. Dessutom de är så söööta :) Att testa något i lugn och ro är toppen.
   Det är lite trist att prova-på kit kostar oftast som en fullstorlek. Alla borde göra – try-before-you-buy som Escentual gör. Om du köper något i fulltorlek efteråt, så får du pengarna tillbaka för din provkit.

 2. Reply Mrsmodesty May 29,2013 9:27 pm

  Det är superviktigt för mig. Jag väljer 9 gånger av 10 att beställa på nätet ifrån webbutiker som garanterat skickar med prover. Det gör även Kicks webbshop, men även om jag handlar för stora summor så får jag billiga prover (och jag använder inte sådant som t ex Nivea då jag är lite “kräsen” ned min hudvård) och jag har fått samma parfymprov 3 gånger, därför är t ex Kicks mitt sistahandsval numera. Jag älskar prover och om jag kanske får 10 prover på en månad, kanske jag köper en av de produkterna i fullstorlek senare, men jag skulle nog köpa mer om jag hade råd.

  • Reply BeautyLana May 30,2013 8:22 am

   Vilka hemsidor som skickar med prover kan du rekommendera?

   Jag håller med att Kicks ibland är tråkigt med sina prover, t.ex. 3-minutes miracle inpackning. Jag hatade den! :) och sen beställde jag något litet på runt 90 kr och fick ett parfymrör av YSLmanifesto. Konstigt!

 3. Reply Mrsmodesty May 31,2013 2:39 pm

  Jag tycker att hudvårdsbutik.se är bra, där får man t.om bestämma/önska vilka prover man vill ha, sedan är så klart Skincity.se bra på att skicka med testers som ofta är lyxiga. Mina ekoprodukter beställer jag ifrån swedishbeautyfactory.se och de skickar också testers på ekoprodukter om man gillar sådant och även världens godaste gräddkola, sånt blir jag glad av :-)Ja, jag fick 3-minuters miracle inpackning tre gånger ifrån Kicks och jag ogillar den också, får se om jag får det en fjärde gång när jag måste ha MAC-påfyllning därifrån snart, åh, vad jag önskar att MAC gick att handla ifrån någon annan pålitlig svensk sajt….nåja,får hoppas på ett unikt undantag och en god, somrig parfym som omväxling ifrån Kicks :-)

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: