Rave: Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks Mascara 1

||||| 0 Gilla! |||||

Idag tänkte jag presentera den bästa mascaran jag har nånsin har haftHR Lash Queen Sexy Blacks (355 kr)

Lash Queen Sexy Blacks

Lash Queen Sexy Blacks beskrivs som en volym-och-böj mascara. Hylsan består av ett cylindriskrör med läckra spetsbitar övanpå. Det ger det lilla extra och lite sexualitet till förpackningen, om man kan nu säga så där.

Lash Queen Sexy Blacks

Borsten är midjeformad för att förlänga och böja upp. Det räcker ett lager för mig att få långa och “feta” fransar. Lite overdrive för vardag, men gud vad jag älskar den! Det går att nå alla minsta fransarna vid varje plats i ögonfransraden. Tvålager get mig kvällsfransar lika fylliga som lösögonfransar.

Lash Queen Sexy Blacks

Den klumpar inte, håller emot tårar (trots att den är inte vattenfast), sitter hela dagen, lämnar inte spår…a..ni fattar – den ÄR perfekt! Jag önskar mig inte något annat!

Lash Queen Sexy Blacks

Lash Queen Sexy Blacks

(Bilder på ögon var tagna under två olika tillfälle)

Betyg: 5/5

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

One comment on “Rave: Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks Mascara

  1. Pingback: Favoriter maj 2013 ← BeautyLana

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: