Recension: Garnier Pure Active Fruit Energy Energizing Gel Wash

||||| 0 Gilla! |||||

Jag gillar inte långa produktnamn. Låt oss säga Garnier Pure Active Fruit Energy Energizing Gel Wash är “orange Garnier gel-rengöring” vi pratar om. Den är framtagen för fet hy och innehåller salicylsyra för att ta bort orenheter och “gömma” porer.

Garnier Pure Active Fruit Energy Energizing Gel Wash

Min hudtyp: jag har fet hy, stora porer som fylls med sebum och behöver rengöras/skrubbas bort. Jag gör det helst med en mild ansiktstvätt som inte stryper den balansen i huden jag har och att den faktiskt rengör mitt ansikte.

Jag var lite skeptiskt när jag köpte Garnier Pure Active Fruit Energy Energizing Gel Wash eftersom min senaste erfarenhet med “den blåa Garnier gel-rengöringen” slutade i överbalanserat hud. Men jag kunde inte motstå en fruktig och saftig persika doft och orange flaska som ger mig mycket positiv energi :-) Doften är i verkligheten en kombination av grapefrukt, granatäpple och Vitamin C, men en sådan blanding doftar persika enligt min näsa. Dessutom är den en budget produkt med bara 59-69kr beroende på var man köper.

hur funkar den? En tryckning på pumpen ger lika mycket gel som två personer kan behöva, så jag är ganska försiktig nu. Den löddras jätte bra i en skön skum och rengör skönsammt också. Jag är helt kär i den och det känns ganska konstig att den kostar så lite.

En bra budget rengöring för fet hy som sagt! Jag kan definitivt rekommendera den.

Betyg: 5/5

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: