Update och recension Glossy Box Mors Dag box 2

||||| 0 Gilla! |||||

Jag beställde super extra Mors Dag edition av Glossy Box, och här. kan ni se vad jag fick.

Jag blev jätte besviken och sedan följe diskussion på FB att man kunde skicka boxen tillbaka, vilket jag gjorde.
Hoppas verkligen att den kommer fram.

Visst har GB fick ut med fel marknadsföring,men ärligt talat tycker jag synd om dem. Vissa människor tar det verkligen på allvar och skickar arga kommentarer. Givetvis, rykte går runt, och jag undrar bara vad ska GB göra med dem boxarna som gick i retur? Prenumeranter kommer säkert att få en del av produkter framöver.

Vad tycker ni? Är ni för eller emot?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

2 thoughts on “Update och recension Glossy Box Mors Dag box

  1. Reply ninni May 23,2013 8:15 pm

    Tycker de kunde funderat lite på vad mammor vill ha. Väldigt få gillar orange läppglans o gröna ögonskuggor. Hudvård mot rynkor vill de flesta ha.

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: