Recension: Sephora Creamy Body Wash (Chocolate, Mango)

||||| 0 Gilla! |||||

Det är svårt att motstå Sephoras söta enfärgade förpackningar i kroppsserier. Jag blev helt galen i deras Lagoon-serien,och tvekade inte att köpa två till dofter – nämligen Chocolate och Mango.

sephora creamy body wash

Creamy Body Wash är krämig duschgel, vilket doftar ganska svagt och passar därför även till känslig hy. Personligen gillar jag när jag känner en hel doftmoln i badrummet, så här kommer minus 1 poäng. Förpackningen är i mjukplast vilket gör att man kan klämma den för fullt att trycka ut allt.

Chocolate Creamy Body Wash som doft påminner mig om en rå kladdkakansdeg: en smula av kakao och mest vaniljsocker blandat med mjöl. Den står inte ens i närheter till The Body Shop Chocomania, och även om jag gillar choklad i min hudvård, så tycker jag att denna duschkräm är tråkig. Betyg: 2/5

Mango Creamy Body Wash däremot, luktar nästan äcklig! Något blandning av mango och billig lakrits,eller något annat pektusin-liknande. Betyg: 2/5

Det verkar som dofter varierar jättemycket, t.ex Honi gillar deras Lemon Verbena och ger 5 i betyg.
Min favorit Lagoon fick bara en trea i en mini-recension här. . Det återstår att testa Green Tea, som jag köpte innan. .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: