Utökat Kerastase Cristalliste

||||| 0 Gilla! |||||

Kerastase Cristalliste -en hårvårdserie för långt hår fall ner mig i smaken. Med stark femma i betyg för Cristalliste schampo, blev jag inte så mycket förtjust i balsamen, men nu kan jag köpa Kérastase Cristalliste Luminous Perfecting Masque istället för en balsam.

Kerastase_Cristalliste_Luminous_Perfecting_Masque

Kérastase Cristalliste Luminous Perfecting Masque är den första Kérastase primer masque som ger lätthet och djup näring till långt hår. Med Ceramider att stärka håret och fylla håret för ett friflytande resultat, medan Dry Oil ger näring och naturlig rörelse i håret.

Och inte nog med det, Cristalliste hårolja, är perfekt för långt hår, men lite extra serum för slitna toppar är aldrig fel.

Kerastase_Cristalliste_Cristal_Sculpt

Kérastase Cristalliste Cristal Sculpt är den första Kérastase extra-shine-vård-infusion i en viktlös dubbla serum. En vattenbaserad gel och spegel-liknande olja med ceramider för att få ultra-glans och viktlös rörelse i håret. Med AHA-Complexe reparerar den, ger glans och förbättrar hanterbarheten.

Cristalliste-serien finns att köpa bl.a. på feelunique.com.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: