Budget ansiktsmask: Queen Helene Mint Julep Masque

||||| 0 Gilla! |||||

Ansiktsmasker gör jätte mycket i hudvård. Det är viktigt att inte slarva, och för fet hy är det extremt viktigt att använda ansiktsmasker som rengör och tar bort överflodigt sebum i T-zonen. Den bästa för det är lermaskar med t.ex kaolinlera, vilka torkar ut oljiga T-zonen och balanserar huden.

Queen Helene Mint Julep Masque

Queen Helene Mint Julep Masque är en lermask med fin mintgrön färg som doftar Stimorol “spearmint mint”. Väldigt trevligt och behagligt!

Queen Helene Mint Julep Masque

Jag kan inte säga att den rengör på djupet och är perfekt, men fet från porer går liksom upp ur porerna och jag skrubbar dem i efterhand. Men ansikte känns fräsch och fin efter dem 15 minuter aniktsmasken tar.

Finns att köpa på iherb.com för 3.84$/220 g

Betyg: 4/5

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: