Recension: Bioderma Sensibio H20 – Micelle Solution (f.d. Crealine)

||||| 1 Gilla! |||||

Jag tror att om någon har nån gång kollat YouTube video om tomma flaskor, skulle alla märka att många hyllar Bioderma Sensibio H20. Givetvis kunde jag inte motså att köpa den,när jag var i Frankrike, och där kan man köpa 2×500 ml för 19.99€. Vad kul!

Bioderma Sensibio H20

Micelle Solution, också Micellar Water eller källvatten, är inte en vanlig vatten som helst. Den grundas på källvatten som är rik på mineraler och andra goda ämnen som förvara på ett högteknologiskt sätt. Resultatet blir klar vatten-liknande rengöringsvätska utan doft eller tillsatta färgämnena. Så de som tycker att det är inte värt att betala “för en vanlig vatten” har jätte fel, tycker jag. För att det är INTE vilken vatten som helst.

I alla fall, jag har använt Bioderma Sensibio H20 för dem flesta dagar under senaste 6-7 månader och ni ser att det är fortfarande cirka 10-15% kvar (av en 500 ml), så jag kan definitivt påstå att den är dryg. Dessutom, snålade jag inte med den. Jag använder den så: två st bomullsrondeller (gärna osydda, då de är mjukare) väldigt fuktiga lägger jag på varsin ögat, sedan sveper bort ögonmejk. Samma bomullsrondeller fast på andra sidan använder jag för att ta bort foundation. Jag tycker inte Bioderma Sensibio H20 passar till läppar, då det smakar bärsk om den rinner i munnen. Visst, kajalpennan på nedersta fransraden sitter kvar och man behöver en extra omgång,men jag använder en ansiktstvätt efteråt, så jag oroar mig inte för den delen.

Sammanlagt, kan jag säga att Bioderma Sensibio H20 är en riktig trevlig rengöring, som passar alla hudtyper och även känsliga hy! Ingen wow-faktor, men bra-bra-bra! Det kan jag lova!

Betyg: 5/5

Finns att köpa på ebay, Escentual.com eller på franska apotek.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: