Recension:Vichy Capital Soleil Beautifying Sun Protection Compact SPF30

||||| 0 Gilla! |||||

Bland alla nyheter Vichy lanserade i maj fanns en kompakt kräm-foundation Vichy Capital Soleil Beautifying Sun Protection Compact SPF30.

Vichy Capital Soleil Beautifying Sun Protection Compact SPF30

En praktisk dosa med spegel och gummisvamp. Svampen ger heltäckning, vilket jag inte behöver särkilt, men med vanlig foundation borste funkar det utmärkt. Jag testade med Sigma F82 Round Kabuki.

Täckning: medium med dry touch. Även om det ser fint på avståndet – vid nära håll ser det verkligen kakigt ut. Det var länge sedan jag fick en tjock kaka av foundation på mig. Sist, tror jag, det var Maybelline Dream Matte Mousse som jag inte gillade.

Vichy Capital Soleil Beautifying Sun Protection Compact

Vichy Capital Soleil Beautifying Sun Protection Compact SPF30 ger ändå fin ansikte och hög solfaktor hör hemma på sommaren, speciellt om man är ute på picknick eller lunch promenad.

Den kommer ut i två nyanser: Sandy Beige för ljusa hudtoner, och Golden Beige förlite mörkare meduim. Jag har fått Sandy Beige och som ni ser den är aldelles för mörkt för mig nu…

Vichy Capital Soleil Beautifying Sun Protection Compact

Och allt det där skulle ändå funka på mig, jag kan leva med lite mörkare färg, med för kakigt finish, men! på min feta huden började kompakten glida av ansikte redan efter 1.5 timme! Efter 4 timmar blev mitt ansikte fylld med foundation fläckar vilka bildades som svett-droppar. Även min sambo sade: “din foundation ser inte bra ut”… Den här var sista droppe.

Rek. pris: 260 kr/ 9g
Betyg: 2/5 Jag tror att ni som har torr hy skulle verkligen uppskatta den här foundation, men för mig funkar det bara inte!

*Produkter skickades för recension och mina åsikter har inte påverkats av någon annan än mig själv.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: