Recension: Loreal Nature Douceur Dhuiles Shampoo

||||| 0 Gilla! |||||

Jag har nämnt flera gånger tidigare att ekologisk/naturlig hårvård passar inte mig: håret känns konstigt och jag får inte effekten jag ville ha. Men när Lyko.se hade utförsäljning av L’oreal, slog jag till på några schampoo flaskor.

Loreal Nature Douceur Dhuiles Shampoo

Säljpitch:

Loreal Nature Douceur Dhuiles Shampoo -för svårtämjt och odisciplinerat hår.Serié Nature drar nytta av kraften hos aktiva risoljor och olivoljor för att reda ut torrt och svårformat hår. Douceur d´Huiles tillför håret näring och gör det mjukt och lättformat.

Utan parabener. Utan silikoner. Utan färgämnen. 100% naturlig parfym. Flaskan 100% återvinningsplast

Visst låter det bra? Inga silikoner och allt annat skräp. OCh schampon fungerar lite som detox-kur förmitt hår. Jag känner att håret blir lätt och mjuk som jag hade det som barn. Givetvis, är det svårt att styla det, håret flyger bort och även anti-frizz oljor hjälper inte. Men jag gillar effekten!

Konsistensen är trögflytande honung-färgade gel, vilket är svårt att applicera på håret. Det känns som vissa delar av min huvud får mindre än den andra. Dessutom, utan silikoner innebär att den löddras nästan ingenting (väldigt typiskt med eko-produkter). Personligen gillar jag riktigt med skum.

Effekten är mer som detox för hela håret. Jag ska köra det som kurer varje månad kanske? Den enda jag inte gillade är doften – nästan på gränsen till att vara obehaglig. Och att vara ärlig – så torkade det ut mina hårtoppar, vilket drar betyget ner.

Betyg: 3/5

Gillar ni eko/naturlig hårvård?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: