Den perfekta liljekonvalj duon 3

||||| 0 Gilla! |||||

Jag fick en gratis mini shower gel ur Yves Rocher Lily of the Valley serien. Det är inte så många positiva försök att återskapa liljekonvalj doft i andra märke, men Yves Rocher lykades att göra skogsfräsch liljekonvalj – den blyga blomman. Den får 5/5 av mig.

lily of the valley shower gel and scrub

Den andra produkten som doftar otroligt gott med liljekonvalj är Hugo Naturals Sea Salt & Sugar ScrubSea Fennel & Passionflower (11.22$/225g på iherb.com). Den här skrubben är spännande då den kombinerar salt, socker och fuktgivande olja i en enda burk. Havssalt river bra, sockret smälter medan man skrubbar sig och oljan stannar kvar på kroppen. Jag smörjer mig inte efteråt. Jag blev så glad överraskat när jag testade den.

Om mi gillar liljekonvalj – spana på den här duon! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

3 thoughts on “Den perfekta liljekonvalj duon

  1. Pingback: Min beställning från Iherb.com ← BeautyLana

  2. Pingback: P.S. tio tomma ← BeautyLana

  3. Pingback: Tio tomma augusti del 2 ← BeautyLana

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: